Sleutel aan uw kennis

Trainingen & Workshops

We willen graag dat onze klanten succesvol zijn met wat ze doen. We bieden daarvoor een aantal producten en diensten, maar daar houdt het niet mee op. Een bedrijf runnen is namelijk meer dan de basisfuncties van een pakket onder de knie krijgen. We geven daarom maandelijks trainingen en workshops voor de beginner – en voor gevorderden.

Locatie Masterclass:

Buskesdries 9

6673 DP Andelst

Locatie Trainingen:

Buskesdries 9

6673 DP Andelst

Tijden:

Afhankelijk van

training/workshop

Aanmelden

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Selecteer de gewenste training/workshop

Leerzaam en handig, aan iedereen aan te raden.

Vakgarage Brauckmann

Voor mij het bewijs dat we goed werken met Driver, maar dat er toch nog zaken zijn die we nog niet goed benutten.

Autobedrijf Sprenkels

Een duidelijke workshop over commerciële mogelijkheden om onze klanten gratis te benaderen

Garage Drijdijk

Training Basisvaardigheden

Na het volgen van deze cursus, kunt u de dagelijkse werkzaamheden uitvoeren. Hieronder verstaan we zaken als: inkopen voertuigen, aanmaken werkorders t.b.v. de werkplaats, aanmaken facturen, etc. Voor het uitvoeren van de dagelijkse taken heeft u geen boekhoudkundige kennis nodig. Driver is zo opgezet dat u zonder die boekhoudkundige kennis toch (bijna) alle taken kunt uitvoeren.

Training
Accountvaardigheden

Na het volgen van deze cursus, weet u hoe binnen Driver het grootboek en dagboek zijn opgebouwd, hoe u de dagelijkse boekingen kunt invoeren en hoe u de verschillende rapportages kunt gebruiken. Verder kijken we onder de motorkap van Driver hoe de parameters zijn ingesteld die ervoor zorgen dat een aantal boekingen geheel automatisch plaats vinden; facturen zijn bijvoorbeeld na het printen direct financieel geboekt.

Commercie in de aftersales

Elke medewerker die contact heeft met klanten, is het visitekaartje van het bedrijf en verkoopt automatisch uw organisatie. Onderhoud en reparatiewerkzaamheden komen niet meer vanzelf naar uw bedrijf toe. Ook zijn de klanten kritischer en veeleisender. Doelgericht verkopen is daarom van levensbelang voor het rendement in de aftersales. Om u hiermee te helpen, hebben wij een speciale training ontwikkeld.

Workshop Werkplaatseffectiviteit

Driver is ontworpen om de processen binnen een organisatie optimaler in te richten en effectiever gebruik te maken van de applicatie. Om u hierin te ondersteunen, nemen wij u mee in de uitgebreide mogelijkheden van Driver. Dit alles doen we om u effectiever te laten werken en zo optimaal mogelijk gebruik te laten maken van de mogelijkheden.

Masterclass Financieel

Er wordt dieper ingegaan op diverse onderdelen van de boekhouding om dit beter te begrijpen en er makkelijker en beter mee te kunnen werken. Ook zult u worden voorzien van methodes om een betere controle op uw boekhouding te kunnen uitvoeren, zoals het checken van de boekingen en de BTW-aangifte.

Workshop Mailingen met Driver

Contact met de klant wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Om dit op een makkelijke en professionele manier te doen heeft u in Driver een bron aan informatie om in contact te treden met uw klant. Stap voor stap wordt er uitgelegd hoe u informatie uit Driver kan halen en dit te gebruiken om professionele mailingen naar uw klanten te verzorgen.

Mooie waardering

We gaan uit van eerlijkheid en wederzijds respect en vertrouwen. We geven u daarom vooraf inzicht in hoe u collegabedrijven de training beoordelen. Met een gemiddelde score van boven de 80 op een schaal van 100, kijken we elke keer terug op een geslaagde training.

Masterclass Financieel

96%

Workshop Mailingen met Driver

82%

Workshop Werkplaatseffectiviteit

84%

Training Basisvaardigheden

81%

Training Accountvaardigheden

88%