Alltrucks de full-service werkplaatsformule met multi-merk deskundigheid, opgericht door Bosch, Knorr-Bremse en ZF, heeft met MivarGroup een overeenkomst gesloten om de technische ondersteuning op zware trucks op zich te nemen.

Deze formule is opgericht in 2013 en succesvol gelanceerd in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië met al meer dan 200 gekwalificeerde werkplaats partners. Sinds 1 juli 2016 is Alltrucks ook beschikbaar in Nederland. Mivar gaat de technische ondersteuning bieden in zowel de Nederlandse als de Franse taal. In de toekomst zullen er meerdere talen worden toegevoegd.

Jan Mill, Marketing Manager van Alltrucks: “Het is belangrijk dat een truck zo kort mogelijk in de werkplaats staat. Op de weg verdient deze immers zijn geld. Daarom is het van groot belang dat een monteur tijdens zijn diagnosevraagstukken direct feedback kan vragen aan een helpdesk. Alltrucks heeft gekozen voor Mivar vanwege de uitgebreide vakkennis, bevoegdheden en jarenlange ervaring in de zware truck business.’’