Nieuws

Samenwerking WM Automaterialen en MivarGroup

By 23 juli, 2014 No Comments

WM-Automaterialen, het gerenommeerde Duitse familiebedrijf in voertuigonderdelen, -accessoires, banden en werkplaatsuitrustingen voor heel Europa, heeft voor hun franchiseconcept Auto Pro Team gekozen voor MivarGroup als leverancier voor Garagesoftware (Driver) en als ondersteunende partij in de ICT en voertuigdiagnose voor de Nederlandse markt.

Harm Harmsen van WM-Automaterialen: “We hebben gekozen voor MivarGroup omdat dit een partij is die alles onder één dak kan herbergen. Tevens het meedenken en het open karakter van zaken doen, valt bij ons zeer in de smaak. We willen onze garages zo goed mogelijk uitrusten en de producten van MivarGroup sluiten hier prima op aan. De samenwerking is een belangrijke stap in het versterken van onze garageformule.”

Binnen de samenwerking valt:

Driver: een breed inzetbaar garagepakket dat op een gebruiksvriendelijke manier een breed scala van bedrijfsprocessen automatiseert.

ICT Support: zorgt er op een slimme manier voor dat het bedrijf kritische netwerk van de garage beschikbaar is wanneer dat nodig is.

Voertuig Technisch Support: biedt toegang tot een professionele Servicedesk op het gebied van voertuigdiagnose. De hedendaagse autotechniek is dermate complex geworden dat een monteur niet alles kan weten van alle voertuigen. Tevens is support belangrijk als feedback en om de diagnosetijd zo kort mogelijk te houden. Want ook diagnose moet geen geld kosten, het moet juist geld opleveren. Op deze manier kan een garagebedrijf efficiënter werken en de improductieve uren reduceren.

Ronnie van Gellecom van MivarGroup: “Wij zijn als MivarGroup enorm trots dat een partij als WM-Automaterialen met ons samenwerkt.”

De introductie van Auto Pro Team staat te gebeuren op de Autoprofessioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg op 14 tot en met 16 oktober 2014.