Na leasemaatschappijen als Athlon Car Lease en ArenaLease starten Strix Lease Service, VWP Shortlease en Vemo Lease eveneens met MiCheck-REQUEST voor het controleren van ROB-aanvragen. Bij alle drie de leasemaatschappijen staan flexibiliteit en oplossingen op maat voorop.

Door gebruikmaking van MiCheck-REQUEST kunnen deze leasemaatschappijen snel en eenvoudig bekijken of de onderhoudsaanvragen voldoen aan de fabrieksnormen en, daar waar nodig, effectief en efficiënt communiceren met het autobedrijf. Het autobedrijf krijgt hierdoor sneller een akkoord en de leasemaatschappij meer detailinzicht over wat er met haar voertuigvloot gebeurt. MiCheck-REQUEST kan volledig stand alone functioneren naast de bestaande ROB-processen op de ROB-afdeling waardoor hoge integratiekosten worden voorkomen.

Volgens Kees Holthuyzen van VWP Shortlease: “Super dat wij nu de beschikking hebben over zulke specifieke reparatie- en onderhoudsinformatie van nagenoeg alle gangbare merken en modellen. Hier hebben wij in onze dagelijkse werkzaamheden écht iets aan!”

Strix             VWP