MiCheck

ArenaLease start met MiCheck-REQUEST voor het controleren van ROB-aanvragen

By 6 maart, 2016 No Comments

Vanaf 1 maart 2016 is ArenaLease officieel van start gegaan met MiCheck-REQUEST. Door het gebruikmaken van MiCheck-REQUEST, heeft ArenaLease een complete webapplicatie ter beschikking om te bepalen of de aanvragen correct worden gedaan en conform fabrikantenspecificaties zijn.

MiCheck-REQUEST is gebaseerd op de originele fabrikanteninformatie en geeft inzicht in onder andere onderhoudsintervallen, werkzaamheden en de bijbehorende flatrate-tijden. Daarnaast worden ook de originele artikelnummers en prijzen getoond voor de benodigde onderdelen bij een onderhoudsbeurt of reparatie.

“De toegevoegde waarde voor ons zit vooral in de directe beschikbaarheid van technische data voor reparatie en onderhoud van de vreemde merken die in onze leasevloot rijden,” aldus Eric Leenders, Manager Operations bij Arena Lease. “Naast de transparantie en inzicht die dit ons brengt, wordt de besparing de slagroom op de taart.’’

Over ArenaLease
ArenaLease is de universele leasemaatschappij van AutoArena Groep, gevestigd in Venlo. ArenaLease voert het totale beheer van wagenpark zelfstandig uit waardoor met één telefoontje alles geregeld kan worden. De kracht van ArenaLease ligt voornamelijk bij persoonlijke benadering van klanten en relaties.

Over MivarGroup
MivarGroup, gevestigd in Lienden, is in de jaren negentig opgericht als automatiseringsbedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie in het structureren van informatiestromen binnen de automotive. Als systeem integrator en service management organisatie, levert MivarGroup op basis van het delen van kennis, kunde en creativiteit, diverse systemen en diensten die haar klanten in staat stellen hun doelstellingen met plezier, gemak en zo efficiënt mogelijk te bereiken.