MiCheckNieuws

Athlon gaat samenwerking aan met MivarGroup

By 5 januari, 2015 No Comments

Athlon en MivarGroup gaan een samenwerking aan ter optimalisatie van het reparatie- en onderhoudsaanvraagproces. MivarGroup heeft in samenwerking met Athlon, het systeem MiCheck-REQUEST ontwikkeld. Met dit systeem is de ROB-afdeling in staat om, op basis van de op originele fabrieksdata gebaseerde database van TecRMI, zeer effectief onderhoudsinformatie van haar voertuigen te raadplegen. Het systeem draait vanaf 1 januari 2015 naast de bestaande systemen van Athlon.

Ondertekening samenwerking Athlon en MivarGroup. Links Emiel van Onzenoo...

Emiel van Onzenoort (l) en Chris Kimman (r)

Emiel van Onzenoort, Directeur Business Support Athlon: “Wij zijn op zoek gegaan naar partijen in de markt die met systemen en data ons kunnen ondersteunen in het optimalisatieproces van onze ROB-afdeling. Na een intensieve pilotfase hebben wij besloten om de samenwerking aan te gaan met MivarGroup en het systeem MiCheck-REQUEST te integreren in de workflow van onze ROB-afdeling. Met MiCheck-REQUEST hebben onze ROB medewerkers de beschikking over alle benodigde technische informatie van alle gangbare voertuigmerken.”

Chris Kimman, Directeur MivarGroup: ”Wij zijn uiteraard erg blij met de samenwerking met Athlon. De samenwerking bevestigt voor ons het belang van de juiste technische informatie en systemen in de markt. De beschikking over de juiste data, in combinatie met de juiste systemen, wordt steeds crucialer. MiCheck-REQUEST is daar een mooi voorbeeld van waarbij data, techniek en behoefte bij elkaar zijn gebracht in één systeem. Met MiCheck-REQUEST is Athlon in staat om snel alle reparatie- en onderhoudsaanvragen die binnen komen te toetsen op basis van de fabrieksdata. Dit maakt de afhandeling van reparatie- en onderhoudsaanvragen nog effectiever.”