Van 30 januari tot en met 1 februari vindt de Auto Prof & AMT Live Gorinchem plaats waarbij de meest recente producten en ontwikkelingen in de automotivebranche worden getoond.

Ook dit jaar is MivarGroup aanwezig op deze vakbeurs om onderstaande noviteiten te tonen.

Vliegensvlugge acties

Bij elke order die geplaatst wordt tijdens de Auto Prof & AMT Live ontvangt u 4 tickets voor een heat karten bij Bleekemolens Raceplanet.

Tevens verloten we onder alle bezoekers van onze stand een Driving Experience, met daarin o.a. rijden in een Porsche 911 en een Formule RP1. U mág ons dus niet missen op stand 117.

Nieuw in Driver

Planning van huur- en leenvoertuigen (sneak peek)

Driver wordt uitgebreid met een separaat planbord van huur- en leenvoertuigen, waardoor u in staat bent om uw huur- en leenvoertuigen te beheren. Het voordeel van een digitale registratie is dat de historie bewaard blijft en u een perfect overzicht heeft van de beschikbare voertuigen.

Verbeterde koppeling met EVHC

Ten behoeve van het EVHC-rapport is het bericht dat vanuit Driver wordt verzonden uitgebreid met de volgende gegevens: e-mailadres, telefoonnummer, mobiele telefoonnummer, chassisnummer en werkopdracht. De werkopdracht wordt tevens als notitie getoond in de EVHC app. Hierdoor is de monteur direct op de hoogte van de uit te voeren werkzaamheden.

Slimmere koppeling met MiCheck

MiCheck kan rechtstreeks worden geopend vanuit een document in Driver en bij het openen wordt dan het kenteken en de kilometerstand overgenomen. Bij het overnemen van een offerte uit MiCheck naar een werkorder met reeds bestaande documentregels, kan ervoor worden gekozen om de offerte onderaan het document toe te voegen of alle documentregels te overschrijven. Tevens is er een extra is er een extra keuzemogelijkheid gerealiseerd, waarbij de onderdelen van de werkzaamheden worden gescheiden.

Nieuw in MiTiss

Informatie over AdBlue

Steeds meer voertuigen hebben een AdBlue-systeem aan boord. Bijvulinstructies, locatie van de vulmogelijkheid, resetfuncties en vulhoeveelheden zijn vanaf heden beschikbaar in MiTiss. Hierdoor kunt u ook deze voertuigen perfect onderhouden.

Nieuw in MiCheck

Klein materiaal of milieuheffing toevoegen

Binnen MiCheck is het mogelijk om op positiegroep-niveau korting of toeslag toe te passen. Wilt u bijvoorbeeld een bedrag afronden, dan zorgt MiCheck voor een correctieregel. Ook het toevoegen van klein materiaal en/of milieuheffing wordt hierdoor mogelijk gemaakt.

Nieuwsgierig naar bovenstaande functionaliteiten? Bezoek ons dan op stand 117. Wij verwelkomen u graag!

Klik hier om uw kaarten te bestellen.

Met vriendelijke groet,                          

MivarGroup B.V.