Nieuws

De Lease Maatschappij kiest voor MiCheck van Mivar

By 8 november, 2013 No Comments

De Lease Maatschappij uit Waalwijk gaat van start met MiCheck van MivarGroup. Met MiCheck (interne projectnaam CONTROL-MRT) worden de kosten voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden op een zeer innovatieve wijze gedetailleerd transparant.

DLM was als ondernemende leasemaatschappij op zoek naar een mogelijkheid om op een eenvoudige manier de kosten van haar wagenpark te managen. Deze specifieke functionaliteiten heeft zij gevonden in MiCheck van MivarGroup.

“We zijn een leasemaatschappij voor en door ondernemers. We zijn het aan onszelf verplicht om ervoor te zorgen dat we inzicht hebben in wat een auto ons, op het gebied van onderhoud en reparatie, kost. Bovendien willen we zoveel mogelijk onderhoudsaanvragen vanuit de autobedrijven automatisch kunnen afhandelen. MiCheck is flexibel genoeg om onze verschillende leasevormen aan te kunnen, maar strikt genoeg om te weten wanneer een aanvraag niet volgens de regels is. Ideaal dus”, stelt DLM directeur Eric Kok.
Door de inzet van MiCheck wordt het proces van onderhouds- en reparatieaanvragen voor DLM transparant en optimaal ingericht. Er is gedetailleerd inzicht in de kosten en veel zaken kunnen automatisch en efficiënt afgehandeld worden.

Ook voor het autobedrijf heeft MiCheck voordelen. Zo kunnen aanvragen eenvoudig worden opgesteld, is een zeer snelle accordering mogelijk, dagelijkse routinewerkzaamheden zijn geautomatiseerd en de werkplaatscapaciteit kan efficiënt benut worden.