Planning

- Uw vertrouwde planmodule. Maar dan een stap verder -

Digitaal planbord

Optimaliseer uw planning

Een strakke planning is onontbeerlijk voor het optimaliseren van uw bedrijfsvoering. Wij weten als geen ander hoe belangrijk dit voor u is. Daarom hebben we een module ontwikkeld die gestructureerd en overzichtelijk de efficiëntie op de werkvloer verhoogt.

Deze module biedt een elektronisch planbord dat in één oogopslag duidelijk maakt welke werkzaamheden ingepland staan en waar nog ruimte is.
U ziet direct wie nog tijd beschikbaar heeft om een lampje te wisselen of een APK uit te voeren. U kunt items eenvoudig naar een andere dag of autotechnicus slepen. Zo houdt u eenvoudig alles onder controle.

Afspraken plannen

Houd de controle

U kunt snel werkorders voorbereiden, inclusief de gegevens van de klant, het juiste werkordernummer en de voertuiggegevens. Het planitem toont of de klant wacht, gebruik maakt van vervangend vervoer en/of het voertuig binnen is.

Werkrooster

Zit als gegoten

De planning kent een standaardrooster waarin openingstijden en een werkrooster wordt ingegeven, met daarin rekening houdend met pauzetijden. U kunt in het standaardrooster ook verschillende openingstijden invoeren voor bijvoorbeeld werkdagen, koopavonden en weekenden. Ook kunt u voor verschillende seizoenen, zoals bandenwisselweken, afwijkende tijden instellen.

Naast een standaardrooster kunt u ook nog per werknemer een eigen uniek werkrooster samenstellen.

Geplande tijd

Vastzetten of juist niet

Geplande werkzaamheden kunnen op een vast geplande tijd worden gezet, maar dat hoeft niet.

Als een afspraak op een vaste tijd moet worden uitgevoerd, dan wordt dit in de planning op een duidelijke manier weergegeven. U ziet dan in de planning direct waar u nog ruimte heeft voor overige geplande werkzaamheden.

Jobcodes opstellen

Voorkom dubbel werk

U kunt eenvoudig met behulp van een jobcode een afspraak inplannen. U kunt zoveel jobcodes aanmaken als u nodig heeft en elke jobcode voorzien van een kleur en standaard plantijd. Hiermee ziet u in één oogopslag welke soort werkzaamheden er gepland staan.

Planning via uw eigen Website

Online afspraken

De module Online afspraken is de perfecte aanvulling op de module Planning en kan worden geïntegreerd in uw website, zodat uw klanten eenvoudiger en sneller een afspraak kunnen plannen. Binnen de kalender op uw website worden automatisch de beschikbare dagen getoond op basis van de module Planning. U bepaalt zelf welke werkzaamheden en vervangend-vervoeropties uw klanten kunnen aanvinken, zodat de planner naadloos aansluit op uw proces.