Truck & Trailer

Truck & Trailer met Driver

Garagesoftware is het hart van uw werkplaats. Effectiviteit en efficiëntie in uw planning, organisatie en administratie zijn essentieel in een markt die voortdurend onder druk staat. Binnen Driver administreert u eenvoudig het onderhoud, heeft u toegang tot de volledige voertuighistorie, plant u monteurs en hefbruggen of ander materieel, registreert u schades, ziet u de werkplaatsefficiëntie en beheert u uw magazijn. Met Driver heeft u een perfect overzicht.

Driver is uitermate geschikt voor servicebedrijven die aan meerdere merken trucks werken. Ook voor transportbedrijven met een eigen werkplaats is Driver onmisbaar.

Werkorders

Snel en efficiënt een werkorder maken

Het samenstellen van een werkorder of een factuur gaat snel. Indien gewenst kunt u de binnengekomen onderdelen scannen zodat uw voorraad in een handomdraai is bijgewerkt. Ook kunt u de onderdelen scannen en gelijk op de werkorder zetten. Door de koppelingen met diversen onderdelenleveranciers, waaronder Wijlhuizen Truck & Trailer Parts, heeft u bij altijd actuele  prijzen. Dit werkt snel en voorkomt fouten.

Snelle historie

Voertuighistorie met tijdswinst

In de werkorder kunt u snel de voertuighistorie  oproepen. U heeft dan duidelijk een totaaloverzicht van de werkzaamheden en reparaties die aan het voertuig hebben plaatsgevonden. Via de lijstgenerator kunnen de APK- en Tachometerkeuringen en onderhoudsintervallen snel en eenvoudig berekend worden, zodat het voertuig niet onnodig terug moet komen naar de werkplaats. Een truck mag nu eenmaal niet te lang stilstaan.

Magazijn

Magazijnmodule met inzicht

Met de magazijnmodule heeft u snel een overzicht van uw eigen onderdelenvoorraad. Bij het samenstellen van een werkorder krijgt u bij het tekort van een onderdeel de mogelijkheid om het artikel op een besteladvieslijst te plaatsen, zodat u snel via een spoedorder het juiste onderdeel bij de leverancier kunt bestellen. De module houdt ook rekening met de te bestellen maximale voorraad. Ook de courantheid en de financiële waarden van de onderdelen kunt u eenvoudig oproepen.

Geïntegreerde boekhouding

Boekhouding met overzicht

Driver is voorzien van een geïntegreerde financiële module, waarmee u zelf alle financiële zaken kunt beheren. In Driver is het eenvoudig om een factuur te maken. U hoeft in veel gevallen niet meer te doen dan een werkorder of magazijnbon om te zetten naar een factuur. Na het afdrukken, doet Driver de rest van het werk. Een werkorder kan in één handeling zelfs direct 4 facturen genereren. Dit bespaart veel tijd!

Uitgebreide rapportage

Rapportagemogelijkheden

Driver is voorzien van een zeer uitgebreide statistiekmodule. Via deze module kunt u eenvoudig de reparatiekosten per voertuig opvragen, een overzicht raadplegen van alle banden die in een bepaalde periode zijn gemonteerd, het aantal APK’s, etc.

Alles digitaal

Documentkoppeling

Driver beschikt een scanmodule om scans te koppelen aan de diverse documentsoorten, zoals aan de werkorder, voertuigstamkaart, artikelstamkaart of factuur. Deze module is handig voor het opslaan van bijvoorbeeld schaderapporten of facturen van een leverancier.

Monitor uw efficiency

Urenregistratie voor snelheid

De meest gebruiksvriendelijke  manier om de gewerkte uren te registreren en te factureren is via een touchscreen. U heeft op elk gewenste moment een overzicht over de geklokte uren en de facturabele uren. De module heeft ook een snelservice functie voor onverwachtse werkzaamheden. Een betere tool om de werkplaatsefficiëntie te verbeteren kunnen we ons niet bedenken.