Urenregistratie

Tijdsregistratie

Makkelijker kunnen we het echt niet maken

U behoudt het overzicht en kunt makkelijk controle houden op de inzet en de productiviteit van uw medewerkers. De monteur selecteert op het touchscreen een werkorder en gaat aan de slag. Nadat de werkzaamheden gereed zijn, klokt de monteur weer uit. De gewerkte tijd kan overgenomen worden op de werkorder en factuur. Het is ook mogelijk met meerdere personen aan een werkorder te werken. De tijd wordt dan automatisch bijgewerkt.

Snelservice

Bliksemsnel aan de slag. Altijd.

Er hoeft niet perse een werkorder te worden aangemaakt om aan het werk te kunnen aan een voertuig. Het komt immers vaak voor dat een klant binnenkomt om een lampje te laten vervangen. De monteur kan de tijd registeren en achteraf kan er alsnog snel een factuur worden samengesteld.

Efficiency

Bekijk uw efficiency – exact zoals u het wilt

U krijgt per medewerker een uitstekend beeld van zijn of haar productiviteit. U kunt medewerkers en periodes met elkaar vergelijken. Met de urenregistratie heeft u de cijfers om tijdig te kunnen bijsturen.

Aanwezigheidsregistratie

Overzicht in één oogopslag

U kunt in één oogopslag zien wie aanwezig is en wie bijvoorbeeld pauze heeft. Niet alleen van uw monteurs, maar ook de receptionist of ander personeel.