Voertuigbeheer

Voertuigoverzicht

Nooit meer zoeken naar voertuiggegevens

De voertuigkaart toont u alle mogelijke gegevens die u over het betreffende voertuig wilt weten. U kunt hier de voertuiggegevens, berijder, eigenaar, foto’s, recalls, APK-gegevens en contracten vastleggen.

Historie

Alle informatie bij de hand

Binnen Driver bouwt u een volledige voertuighistorie op – zelfs als deze van eigenaar wisselt. Binnen deze historie kunt u zoeken binnen bijvoorbeeld offertes, werkorders en facturen.

Lijstgenerator

Voorkom een lege werkplaats

Door de enorme hoeveelheid data die u binnen Driver verzamelt, kunt u uitgebreide lijsten samenstellen voor marketingactiviteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld sorteren op postcode, merk, model, datum laatste factuur, etc. Driver biedt u oneindig veel opties om uw klant naar uw werkplaats te bewegen.

Transactiereeks

Precies weten hoeveel u heeft verdiend

U kunt voor de gehele transactie exact zien hoeveel u aan welk voertuig heeft verdiend. Als er sprake is van inruil en u heeft nog extra werkzaamheden en/of onderdelen moeten monteren, is ook het rendement op de gehele reeks inzichtelijk. Wel zo handig om te weten wat u uiteindelijk verdient heeft.

Kostprijscalculatie

Snel overzicht

Met de Kostprijscalculator heeft u eenvoudig en snel inzicht in de inkoopkosten, de verkoopkosten en de marges van uw voertuigen.

BPM berekening

Snel de juiste rest-BPM bepalen

Zelf een auto exporteren? Door de ingebouwde BPM-berekening is dit eenvoudiger dan ooit. We houden de tabel altijd up-to-date aan de meest recente afschrijvingstabel van de belastingdienst.