Werkplaats

Werkorders maken


Supercharge uw werkplaats

De geavanceerde en uitgebreide werkorders, bieden u alle mogelijkheden die u zoekt bij het opstellen van een werkorder. U kunt snel een relatie selecteren, extra gegevens noteren voor de monteur, de gewerkte uren raadplegen & werkzaamheden en onderdelen toevoegen. Driver maakt het eenvoudig.

Koppeling partscatalogi

Geen onderdelen meer overtypen

Met de koppeling met een groot aantal onderdelencatalogi, kunt u eenvoudig de onderdelen bestellen en daarna alle gegevens overnemen op de werkorder. U hoeft nooit meer onderdelen over te typen of handmatig een werkorder op te stellen. U kunt hier de grossiers bekijken waarmee wij een koppeling hebben welke u standaard kunt gebruiken om snel een werkorder samen te stellen.

Bandenwissel en opslag

Adviseer uw klanten tijdig over banden

Vanaf de werkorder ziet u snel op welk type banden het voertuig nu rijdt. Na het wisselen van de banden, kunt u de locatie en profieldiepte ingeven en direct de labels printen om de banden op te kunnen bergen. Wanneer de profieldiepte te laag is, zal Driver u dat signaleren. Zo kunt u uw klant van goed advies voorzien. Op deze gegevens kunnen selecties worden uitgevoerd, waarmee u voor de bandenwissel al kunt inschatten hoeveel banden vernieuwd moeten worden.

Jobcodes

Sjablonen voor veelvoorkomende handelingen

U zult vaak dezelfde handelingen op een werkorder of factuur plaatsen. Een jobcode is in feite een sjabloon dat u zelf samenstelt , wat het overbodig maakt om steeds hetzelfde in te voeren. U kunt bijvoorbeeld een jobcode aanmaken voor klein materiaal, een afleverbeurt, autowassen, APK, etc..

TVI

Eenvoudig voertuiggegevens aanvullen

Met deze koppeling, kunt u uw abonnement met A2SP, RDC of VWE inzetten om de voertuigen binnen Driver aan te vullen met de technische voertuiginformatie. U hoeft dus geen informatie meer handmatig aan te vullen. Uw voertuigen zijn altijd correct ingevuld.

RDW Diensten

Geavanceerde koppelingen

Door de koppeling met diverse RDW diensten, kunt u voertuigen raadplegen, en de APK melding uitvoeren. De ontvangen gegevens van deze diensten kunnen bij de voertuigkaart worden ingezien. Ook de reparatie of afkeurpunten van de laatste APK zijn hier zichtbaar.

Klanttevredenheid

Zorg voor een goede beoordeling

U weet hoe belangrijk een goede review is voor uw bedrijf. Klanten laten zich immers voor meer dan 75% leiden door de mening van andere consumenten. U werk dus hard voor een hoge klanttevredenheid. Natuurlijk wilt u dat u klanten die tevredenheid delen met anderen. Binnen Driver hebben we dat eenvoudig gemaakt. Door de koppeling met diverse reviewsites, moedigt u uw klanten aan om hun mening openbaar te delen.