Onlangs was MivarGroup aanwezig bij Wijlhuizen B.V. tijdens de FleetMaster Pro introductie. Dit is een samenwerking tussen TopTruck Nederland en Wijlhuizen met daarin onder andere Driver garagesoftware.

FleetMaster Pro is ontstaan vanuit de basisgedachte om fleetowners met een eigen werkplaats volledig te ontzorgen. Dit is om ervoor te zorgen dat men goed voorbereid de toekomst in kan met de eigen werkplaats.

Een garagesoftwarepakket kan hierbij niet ontbreken. Het is immers het hart van de bedrijfsvoering. In FleetMaster Pro is Driver, het garagesoftwarepakket van MivarGroup, geïmplementeerd. Driver biedt de fleetowner meer inzicht in zijn werkplaats en de kosten van zijn wagenpark. Welk voertuig is nu daadwerkelijk het goedkoopste, hoeveel uur staat het voertuig in de werkplaats en wat is de voorraad in het magazijn?

In Driver is ook een koppeling gerealiseerd met de webshop van Wijlhuizen waardoor de onderdelen snel besteld kunnen worden. De barcodescanner zorgt voor een efficiënte en foutloze werkwijze om de onderdelen op de werkorder te plaatsen. Daarnaast is Driver voorzien van een universele inleesmodule waarin de kilometerstand vanuit de boordcomputer of het Fleet Management Systeem van het voertuig kan worden ingelezen.

Verder biedt FleetMaster Pro technische data, technische ondersteuning, goed opgeleide monteurs en chauffeurs, diagnose-apparatuur, 24/7 pechservice, inkoopvoordeel en kwaliteitsadvisering.

“De gedachte achter de FleetMaster formule is het up-to-date houden van de werkplaats van de fleetowner,’’ aldus Frits Wernsen, Formule Manager bij TopTruck. ’’Op deze manier kan de fleetowner de reparaties aan de modernere en complexere voertuigen zelf uitvoeren en hoeft dit niet overgedragen te worden aan een dealer.’’