Essentials-GARAGE

Het alles-in-één pakket voor het autobedrijf

[ultimate_fancytext fancytext_prefix=”Het alles-in-één pakket van Mivar met ” fancytext_effect=”typewriter” fancytext_align=”center” strings_textspeed=”75″ strings_backspeed=”50″ strings_startdelay=”200″ strings_backdelay=”1500″ typewriter_loop=”true” typewriter_cursor=”true” typewriter_cursor_text=”|” strings_tickerspeed=”200″ ticker_wait_time=”3000″ ticker_show_items=”1″ fancytext_tag=”div” fancytext_strings=”garagesoftware
technische informatie
diagnosesupport
ROB-afhandeling
online back-up” strings_font_style=”font-weight:bold;” strings_font_size=”60″ fancytext_color=”#3d3d3d” strings_color=”#3d3d3d” typewriter_cursor_color=”#3d3d3d” strings_line_height=”65″]

Eén abonnement dat al uw bedrijfsbehoeften invult; van uw boekhouding, tot uw ICT benodigdheden en werkplaatsvulling. Essentials-GARAGE maakt alle dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger. Waarom Essentials-GARAGE slimmer werkt dan losse toepassingen? Alle applicaties en diensten integreren naadloos met elkaar en dat maakt het werk efficiënter. Wij geven u daarmee meer controle over uw bedrijf – en over uw toekomst.

Efficiënt

Wij zien het als onze taak om ervoor te zorgen dat u toch op een efficiënte manier uw doelstellingen kunt halen. Het is daarbij belangrijk dat we u helpen met gereedschap dat het werken niet ingewikkelder maakt, maar juist makkelijker.

Groei

Wij bieden al jarenlang tools die ervoor zorgen dat dat u zich kunt focussen op continuïteit en groei. Vanaf heden kunt u onze diensten en applicaties ook als één abonnement verkrijgen. Hiermee weet u zeker dat u alles in huis hebt om uw doelstellingen te halen.

Ontzorging

Met Mivar Essentials-GARAGE kan elk autobedrijf, van klein tot groot, nu volledig op maat ontzorgd worden met alle essentiële systemen die u dagelijks nodig heeft om uw bedrijf effectief en efficiënt te sturen.

Wat is
Essentials-GARAGE?

Essentials-GARAGE is een collectie van diensten en applicaties die op alle afdelingen binnen het autobedrijf de efficiency verhoogt.

Voor wie is Essentials-GARAGE?

Essentials-GARAGE is voor ieder autobedrijf dat zijn doelen heeft gesteld en op zoek is naar een geïntegreerde set van tools om die doelen zo eenvoudig mogelijk te halen.

Hoeveel kost Essentials-GARAGE?

Essentials-GARAGE is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan versies waardoor het voldoet aan alle behoeften en budgetten. Bovendien kunt u Essentials-GARAGE naar wens uitbreiden met extra modules.

De modules van Essentials-GARAGE

Driver

Module garagesoftware

Essentials-GARAGE bevat Driver; dé garagesoftware om uw bedrijfsadministratie te automatiseren en uw klanten- en voertuiggegevens eenvoudig up-to-date te houden. Driver kan u helpen met uw voertuig in- en verkoop, relatiebeheer, voertuigbeheer, boekhouding, werkplaats, magazijn, planning en urenregistratie.

TecRMI

Module technische informatie

Essentials-GARAGE bevat technische informatie van TecRMI en hiermee heeft u toegang tot exact die cruciale informatie over alle gangbare modellen personenauto’s en bedrijfswagens die u nu mist. Met het geautomatiseerde onderhouds- en reparatie-advies vergeet u nooit meer onderdelen te bestellen of werkzaamheden uit te voeren. Wel zo efficiënt én omzet verhogend.

MiMechanic

Module diagnosesupport

Niets is leuker dan een moeilijke storing opsporen en verhelpen. Maar als het gaat om efficiënt werken, is het verstandiger om hulp in te schakelen als u er niet uitkomt. Essentials-GARAGE bevat onze MiMechanic servicedesk. Onze experts zijn als het ware een extra autotechnicus; veel kennis, nooit op vakantie en altijd goed gehumeurd. Zo is uw klant snel weer op weg. En verspilt u niet onnodig, dikwijls niet facturabele, uren.

MiCheck-GARAGE

Module ROB-afhandeling & multi-merk offertes opstellen

Essentials-GARAGE bevat MiCheck-GARAGE waarmee u offertes kunt opstellen voor voertuigen die zakelijk gereden worden. De offerte is overzichtelijk opgebouwd en maakt onderscheid tussen arbeidswaarden en onderdelen.

U kunt de offerte automatisch online indienen bij leasemaatschappijen, fleetowners of verhuurmaatschappijen die met MiCheck-FLEET of ROB-NET werken.

ICT diensten

Module online back-up

Essentials-GARAGE bevat online back-up; een eenvoudige manier om uw gegevens te beschermen. Uw meest belangrijke gegevens worden automatisch online opgeslagen. Hierdoor zijn ze altijd beschikbaar in geval van nood. Uw gegevens worden beveiligd opgeslagen in een datacenter van wereldklasse – en dat allemaal gratis.

MiSupport

Module ICT Support

Essentials-GARAGE bevat onze ICT diensten. De servicedesk kan ICT problemen zelfs helpen voorkomen en zorgt ervoor dat u probleemloos kunt blijven werken.

Als het dan onverhoopt toch een keer mis gaat, kunnen we u snel weer op weg helpen.

Terug naar de basis

U wilt uw doelstellingen bereiken. Daarvoor heeft u tools nodig om met meer plezier, meer gemak en zo efficiënt mogelijk te werken. Essentials-GARAGE maakt uw bedrijf slagvaardiger.

Mivar biedt ons de gereedschapskist om ons werk te kunnen doen.

Wilfred Lenters, Auto Combi

Het beste samengebracht in een flexibele bundel

Neem contact op