A2SP

A2SP is een officiële RDW-provider, het levert kwalitatief hoogwaardige diensten, state-of-the-art internet-applicaties aan automotive gelieerde bedrijven.

EVHC

Met EVHC voeren de monteurs checks uit op een tablet of smartphone. Alle bevindingen zijn direct zichtbaar bij de receptie en in het magazijn.

Aldoc

Aldoc produceert voertuigonderdelen catalogi, gekoppeld aan technische informatie, werkplaatstijden, enz. voor importeurs, grossiers, distributeurs en garages.

VWE

VWE is een dienstverlener binnen de dynamische voertuigbranche in Europa. Met data, informatie en financiële diensten en documenten optimaliseert VWE de daaraan gerelateerde processen.

MiCheck

MiCheck is een online multi-merk communicatieplatform dat autobedrijven en leasemaatschappijen (zowel ROB-Net als niet-ROB-Net aangesloten) met elkaar verbindt. Daarnaast biedt MiCheck de mogelijkheid om snel prijsopgaves te maken voor de consument.

MiTiss

MiTiss is een online informatiesysteem dat een schat aan technische informatie (OEM gebaseerd) voor alle gangbare merken en modellen personenwagens beschikbaar stelt.

RDC

RDC is een dochteronderneming van BOVAG en RAI Vereniging. Het bedrijf ondersteunt alle processen in de mobiliteitsbranche met betrouwbare informatie en innovatieve automatiseringsoplossingen.

Wijlhuizen

Met zeven vestigingen, 80 medewerkers, meer dan vijftig-duizend producten en een sterk groeiend marktaandeel, is Wijlhuizen B.V. een voor-aanstaande speler in de markt van truck- en traileronderdelen.

Plan-IT

Plan-IT werkplaats is een digitaal planbord dat speciaal ontwikkeld is voor het inplannen en beheren van afspraken in de werkplaats.

ROB-EF

Leveranciers sturen de elektronische facturen, de leasemaatschappijen ontvangen ze.

Ikwilonderdelen.nl

Autobedrijven kunnen via ‘ikwilonderdelen.nl’ direct, snel en betrouwbaar onderdelen en materialen bestellen bij een grossier naar keuze. 24 uur per dag, 7 dagen per week. U bepaalt zelf wanneer u bestelt, wanneer het afgeleverd wordt en door wie.

Koskamp

Koskamp is het juiste adres voor snelle leveringen van: Automaterialen, Banden, Vloeistoffen, Gereedschappen en Kentekenplaten.

MijnGrossier

MijnGrossier biedt vervangingsdelen voor alle autotypes. Van oliefilters tot stuurhuizen, van accu’s tot distributieriemen. Ook gereedschappen, banden, diagnoseapparatuur en kleinmateriaal vindt u op mijngrossier.nl.

Bestegarage.nl

BesteGarage.nl helpt autobezitters in het zorgeloos onderhouden en repareren van hun auto.

Klantenvertellen.nl

Klantenvertellen BV is marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen.

Webshop Heuts

Bij Heuts vindt u een breed assortiment aan mobiliteitsartikelen zoals accessoires en onderdelen voor uw auto, motor, scooter of fiets en vrije tijds artikelen.

AA-Team

AA-team is een zelfstandige en onafhankelijke onderneming die bemiddelt bij pech en berging.

Care-Mail

CaRe-Mail is hét klantcontactsysteem voor de autobranche van RDC inMotiv Nederland B.V.

Tevreden.nl

Tevreden.nl brengt consumenten en bedrijven dichter tot elkaar. Open, eerlijk en onafhankelijk.

Parex

PareX biedt professionele oplossingen binnen de Automotive sector op het gebied van onderdelenbeheer.

VEAM

VEAM is de partner bij uitstek voor uw garagebedrijf. Wij leveren o.a. automaterialen, banden, vloeistoffen, gereedschappen en industriële artikelen. VEAM, voor tevreden klanten, vertrouwd en dichtbij!

Slager

Slager is met 8 vestigingen en meer dan 80.000 onderdelen op voorraad een belangrijke speler in de Zuid-Hollandse en Brabantse automotive wereld.

WM

Met meer dan 175.000 gecatalogiseerde artikelen biedt WM in meer dan 90 vestigingen een uitgebreid productassortiment voor de autohandel en voor werkplaatsen op het vlak van personenvoertuigen, bedrijfsvoertuigen en tweewielers.