Voertuigoverzicht

Nooit meer zoeken naar voertuiggegevens

De voertuigkaart toont u alle mogelijke gegevens die u over het betreffende voertuig wilt weten. U kunt hier de voertuiggegevens, berijder, eigenaar, foto’s, recalls, APK-gegevens en contracten vastleggen.

 Historie

Alle informatie bij de hand

Binnen Driver bouwt u een volledige voertuighistorie op – zelfs als deze van eigenaar wisselt. Binnen deze historie kunt u zoeken binnen bijvoorbeeld offertes, werkorders en facturen.

 Documenten koppelen

Vervang uw papieren dossier

De perfecte vervanging van het papieren dossier. U kunt scans van kentekenpapieren, foto’s van schades, inkoopbonnen, etc. opslaan en snel oproepen wanneer u deze nodig heeft.

 Internetexport

Eenvoudig beheer van occasionsites

De geavanceerde internetexport maakt het eenvoudig om met slechts enkele handelingen uw voorraadvoertuigen te exporteren naar diverse occasionsites.

 Lijstgenerator

Voorkom een lege werkplaats

Door de enorme hoeveelheid data die u binnen Driver verzamelt, kunt u uitgebreide lijsten samenstellen voor marketingactiviteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld sorteren op postcode, merk, model, datum laatste factuur, etc. Driver biedt u oneindig veel opties om uw klant naar uw werkplaats te bewegen.

 Transactiereeks

Precies weten hoeveel u heeft verdiend

U kunt voor de gehele transactie exact zien hoeveel u aan welk voertuig heeft verdiend. Als er sprake is van inruil en u heeft nog extra werkzaamheden en/of onderdelen moeten monteren, is ook het rendement op de gehele reeks inzichtelijk. Wel zo handig om te weten wat u uiteindelijk verdient heeft.

 Kostprijscalculatie

Snel overzicht

Met de Kostprijscalculator heeft u eenvoudig en snel inzicht in de inkoopkosten, de verkoopkosten en de marges van uw voertuigen.

 BPM-berekening

Snel de juiste BPM bepalen

Zelf een auto exporteren? Door de ingebouwde BPM-berekening is dit eenvoudiger dan ooit. We houden de tabel altijd up-to-date aan de meest recente afschrijvingstabel van de belastingdienst.

Nog niet overtuigd? Vraag een demo aan