Werkorders maken

Supercharge uw werkplaats

De geavanceerde en uitgebreide werkorders, bieden u alle mogelijkheden die u zoekt bij het opstellen van een werkorder. U kunt snel een relatie selecteren, extra gegevens noteren voor de monteur, de gewerkte uren raadplegen & werkzaamheden en onderdelen toevoegen. Driver maakt het eenvoudig.

 Koppeling partscatalogi

Geen onderdelen meer overtypen

Met de koppeling met een groot aantal onderdelencatalogi, kunt u eenvoudig de onderdelen bestellen en daarna alle gegevens overnemen op de werkorder. U hoeft nooit meer onderdelen over te typen of handmatig een werkorder op te stellen. U kunt hier de grossiers bekijken waarmee wij een koppeling hebben welke u standaard kunt gebruiken om snel een werkorder samen te stellen.

 Bandenwissel en opslag

Adviseer uw klanten tijdig over banden

Vanaf de werkorder ziet u snel op welk type banden het voertuig nu rijdt. Na het wisselen van de banden, kunt u de locatie en profieldiepte ingeven en direct de labels printen om de banden op te kunnen bergen. Wanneer de profieldiepte te laag is, zal Driver u dat signaleren. Zo kunt u uw klant van goed advies voorzien. Op deze gegevens kunnen selecties worden uitgevoerd, waarmee u voor de bandenwissel al kunt inschatten hoeveel banden vernieuwd moeten worden.

RDW diensten

Geavanceerde koppelingen

Door de koppeling met diverse RDW diensten, kunt u voertuigen raadplegen, en de APK melding uitvoeren. De ontvangen gegevens van deze diensten kunnen bij de voertuigkaart worden ingezien. Ook de reparatie of afkeurpunten van de laatste APK zijn hier zichtbaar.

Jobcodes

Sjablonen voor alle veelvoorkomende handelingen

U zult vaak dezelfde handelingen op een werkorder of factuur plaatsen. Een jobcode is in feite een sjabloon dat u zelf samenstelt , wat het overbodig maakt om steeds hetzelfde in te voeren. U kunt bijvoorbeeld een jobcode aanmaken voor klein materiaal, een afleverbeurt, autowassen, etc..

 Klanttevredenheid

Zorg voor een goede beoordeling

U weet hoe belangrijk een goede review is voor uw bedrijf. Klanten laten zich immers voor meer dan 75% leiden door de mening van andere consumenten. U werk dus hard voor een hoge klanttevredenheid. Natuurlijk wilt u dat u klanten die tevredenheid delen met anderen. Binnen Driver hebben we dat eenvoudig gemaakt. Door de koppeling met diverse reviewsites, moedigt u uw klanten aan om hun mening openbaar te delen.

 Prijsafspraak

Nooit meer de verkeerde prijs berekenen

Uw klant wil vaak vooraf weten waar hij of zij aan toe is. Dus spreekt u vooraf een prijs af. Binnen Driver kunt u dit snel registeren, zodat de werkorder nooit van de afgesproken prijs afwijkt. Een eventueel verschil wordt automatisch verwerkt in de boekhouding. Daar hoeft u niks extra voor te doen.

TVI

Eenvoudig voertuiggegevens aanvullen

Door deze koppeling, kunt u uw abonnement met VWE, RDC en A2SP inzetten om de voertuigen binnen Driver aan te vullen met de technische voertuiginformatie. U hoeft dus geen informatie meer handmatig aan te vullen. Uw voertuigen zijn altijd correct ingevuld.

 Koppeling technische informatie MiTiss

Onderhoud en reparatie selecteren

MiTiss biedt u technische informatie van alle gangbare merken en modellen personen- en lichte bedrijfswagens. Binnen MiTiss kunt u met enkele handelingen een onderhoudsbeurt of reparatie selecteren. U kunt vervolgens alle gegevens exporteren naar de werkorder. MiTiss is gebaseerd op de TecRMI data van TecAlliance, de Europese marktleider van op OEM gebaseerde technische informatie.

 Nog niet overtuigd? Vraag een demo aan