MiCheckProductupdates

LeaseWise koppelt met MiCheck

By 14 januari, 2015 No Comments

LeaseWise, het softwarepakket van CarWise voor leasemaatschappijen, koppelt met het communicatieplatform MiCheck-FLEET van MivarGroup.  

René Fabrie, directeur CarWise: “LeaseWise wordt inmiddels door meer dan 150 leasemaatschappijen in Nederland gebruikt. LeaseWise maakt het mogelijk om snel, accuraat en op basis van actuele data de complete praktijk van autoleasing te beheersen. Wij kennen MivarGroup nu al een aantal jaren en hebben de ontwikkelingen zéér nauwgezet gevolgd. Wij zijn medio 2014 begonnen met het bouwen van de koppeling tussen MiCheck-FLEET, als communicatieplatform tussen het autobedrijf en de leasemaatschappij en het LeaseWise pakket. Voor de leasemaatschappij is het van groot belang dat de ROBinformatie en -communicatie tussen autobedrijf en leasemaatschappij volledige automatisch gekoppeld wordt aan het desbetreffende leaseobject. Na een intensieve test- en pilotfase is de koppeling en dus de volledige integratie een feit. Dit is een mooie toevoeging aan ons product.”

Chris Kimman, directeur MivarGroup: ”Met de integratie met LeaseWise is er weer een belangrijke stap gezet in ons streven naar optimale ontzorging van zowel het autobedrijf als de leasemaatschappij. De efficiëntieslag die nu bereikt wordt bij zowel het autobedrijf als de leasemaatschappij, is enorm. Het autobedrijf stelt de onderhoudsbeurt samen in MiCheck-GARAGE en stuurt de aanvraag direct door naar MiCheck-FLEET. Hier kan de leasemaatschappij de aanvraag automatisch of handmatig goed- of afkeuren. Deze gegevens behoren uiteraard bij een specifiek voertuig en dit wordt dan weer gekoppeld in LeaseWise. Gezamenlijk met de leasemaatschappijen sluiten wij de autobedrijven aan op MiCheck-GARAGE om een snelle integratie te realiseren. Dit zijn zowel dealers, ketens als universele autobedrijven. De leasemaatschappij heeft meestal al een top 10 aan autobedrijven die zij graag als eerste willen integreren.”