Leasemaatschappij MisterGreen start met MiCheck-FLEET van MivarGroup. Daarmee verkrijgt het meest duurzame leasebedrijf van Nederland aansluiting op het ROB-platform van MivarGroup om de reparatie- en onderhoudsaanvragen die binnenkomen van aanvraag tot en met facturatie geheel geautomatiseerd te verwerken.

MiCheck-FLEET biedt de mogelijkheid om onderhouds- en reparatiewerkzaamheden die aangevraagd worden, efficiënt en effectief te managen. De aanvragen worden opgesteld en gevalideerd conform de originele fabrieksdata. Na akkoord kan het autobedrijf (of servicevestiging) direct aan de slag. Dit zorgt voor optimalisering betreffende doorlooptijden van ROB-aanvragen en uiteindelijk voor een tevreden berijder. “Aangevuld met de koppeling tussen MiCheck en LeaseWise, het leasepakket van CarWise ICT, ontstaat er bij MisterGreen vanuit deze synergie maximale procesoptimalisatie,” aldus Marcel Krom, Key accountmanager Lease & Fleet bij MivarGroup.

MisterGreen is een merk-onafhankelijke leasemaatschappij, gespecialiseerd in elektrische auto’s. Volgens Roel Smelt van MisterGreen is het de snelst groeiende leasemaatschappij van Nederland.  “Dat komt niet alleen door de populariteit van elektrisch rijden in Nederland, maar ook door het innovatieve businessconcept.” Het bedrijf helpt bij het verduurzamen van het wagenpark. Voor een vast bedrag per maand neemt MisterGreen alle operationele zaken en het economische risico uit handen. Zij kopen de auto’s in, houden ze in topconditie en regelen alle bijkomende zaken.