MiTiss

- Professioneel Onderhoud uitvoeren -

U krijgt steeds vaker voertuigen in de werkplaats met technologie waar u niet bekend mee bent. U kunt immers niet alles weten. Om onderhoud optimaal uit te voeren, zou u eigenlijk moeten beschikken over meer informatie. Met MiTiss heeft u toegang tot exact die cruciale informatie over alle gangbare modellen personenauto’s en bedrijfswagens die u nu mist. Met het geautomatiseerde onderhouds- en reparatie-advies vergeet u nooit meer onderdelen te bestellen of werkzaamheden uit te voeren.

De mogelijkheden van MiTiss

Beschikbaarheid

Door het grote aantal opgenomen merken en de OEM gebaseerde data is dit programma uitermate geschikt voor alle merkgebonden en universele autobedrijven en truckwerkplaatsen.

Indeling

Door de thematische en zeer overzichtelijke indeling is dit programma zeer gebruiksvriendelijk.

OEM-gebaseerd

Alle data in het programma is gebaseerd op OEM data direct van de fabrikant, incl. OE jobcodenummers.

Componenten

Informatie over mechanische componenten en hun werking en vervanging staat uitgebreid beschreven in handige en overzichtelijk handleidingen.

Multi-merk

Alle merken samen in één softwaresysteem maakt het voor u nog makkelijker om de informatie te vinden en scheelt u aanzienlijk in uw  zoektijd.

Online

24/7 online bereikbaar en altijd actueel door 12 updates per jaar. Zo zijn ook de nieuwste voertuigen beschikbaar.

Duidelijkheid

Door de zeer duidelijk grafisch weergegeven handleidingen heeft u de beschikking over een heldere uitleg van componenten, vervanging en symptomen.

Handleidingen

Het programma is voorzien van zeer duidelijke weergegeven handleidingen waar zoveel mogelijk tekeningen in zijn opgenomen om het voor de monteur zo duidelijke en visueel mogelijk te maken hoe iets vervangen of gemonteerd dient te worden.

Instructies

Op het gebied van elektronica is het programma voorzien van zeer duidelijk schakelschema’s, componentlocaties en meetwaarden. U wordt stap voor stap door een probleemanalyse geleid.