Evenementen

Mivar duidelijk aanwezig op het Fleetmanagement event 2014

By 13 juni, 2014 No Comments

Het Fleetmanagement event is een begrip in de automotive wereld. Het event speelt in op de ontwikkelingen die momenteel spelen omtrent mobiliteit. Tijdens het Fleetmanagement event kregen de bezoekers uitgebreid de mogelijkheid in gesprek te treden met de aanwezige partijen op de informatiemarkt. Mivar was aanwezig met een moderne en frisse stand. De stand nodigde uit om meer informatie te verkrijgen over de innovatieve producten MiCheck & MiCosts. Van fleetmanagers tot inkopers, een breed scala aan geïnteresseerde kwam op de stand af. Bezoekers waren vooral geïnteresseerd in de oplossing die het MiCheck & MiCosts voor hun zou kunnen betekenen.

Als een online multi-merk offertetool en communicatieplatform verbindt MiCheck autobedrijven en leasemaatschappijen met elkaar. MiCheck zorgt ervoor dat elke garagebedrijf, dealer of franchise volgens de originele fabrieksspecificaties en klantafspraken kan werken aan elk merk leasevoertuig volgens de wensen en eisen van betreffende leasemaatschappij of fleetowner. Daarnaast geeft MiCheck inzicht in wat er daadwerkelijk uitgevoerd is aan het voertuig. Dit is cruciaal voor het kunnen analyseren van de ROB-data op het wagenpark.

MiCosts is een Cost Of Ownership tool. In één overzicht kunnen alle voertuigkosten in beeld gebracht worden. Berekening van de voertuigkosten kan afhankelijk gemaakt worden van de looptijd en/of gereden kilometers. Alle constanten c.q. variabelen zijn aan te passen voor de berekening of kunnen vastgelegd worden in een specifiek profiel. Dit kan weer op basis van voertuigmerk of type voertuig. De calculatie geeft hiermee de echte kosten per kilometer. MiCosts kan bijvoorbeeld gebruikt worden op lopende contracten (bijv. buffercontrole van ROB-kosten), voor nieuw in te zetten voertuigen of voor re-marketing/verkoop van voertuigen.

Bekijk hier het video-interview met Mivar-directeur Chris Kimman.