Op 17, 18 en 19 oktober 2017 vindt de Auto Prof Vakbeurs Hardenberg plaats waarbij de meest recente producten en ontwikkelingen in de automotivebranche worden getoond.

Ook dit jaar is MivarGroup aanwezig op deze vakbeurs om onze noviteiten te tonen. U mág ons dus niet missen. We geven de gehele dag diverse productdemonstraties op stand 104.

Nieuw in Driver

Online afspraken

De module Online afspraken is de perfecte aanvulling op de planning en kan worden geïntegreerd in uw website, zodat uw klanten eenvoudiger en sneller een afspraak kunnen plannen. Binnen de kalender op uw website worden automatisch de beschikbare dagen getoond op basis van de planning. U bepaalt zelf welke werkzaamheden en vervangend-vervoeropties uw klanten kunnen aanvinken, zodat de planner naadloos aansluit op uw proces.

Koppeling met ServiceBook

ServiceBook is het digitale onderhoudsboekje van een auto. Vanuit de ServiceBook-app heeft uw klant altijd een compleet overzicht op de onderhoudshistorie en het serviceplan van de auto. De koppeling tussen Driver en ServiceBook zorgt ervoor dat u op een eenvoudige en snelle manier de informatie kunt bijwerken in de ServiceBook-app, zodat uw klant verzekerd blijft van de laatste informatie over onderhoud, promoties en werkplaatsafspraken.

Nieuw in MiCheck

Meer technische informatie beschikbaar

Vanaf heden zijn de informatiemodules die u wellicht kent van MiTiss beschikbaar in MiCheck. Met deze modules heeft u toegang tot exact die cruciale informatie over alle gangbare modellen personenauto’s die u nu mist, zonder MiCheck te verlaten. Hiermee ontstaat een efficiënter en tijdsbesparend proces.

Optimalisatie bestaande functionaliteit

  • Meerdere eigen SLA’s aanmaken;
  • Meerdere olieprijzen ingeven in een SLA;
  • Eenvoudig bestaande eigen SLA’s wijzigen/uitbreiden;
  • Klein materiaal/milieuheffing toevoegen aan een werkzaamheid;
  • Overzichtelijke werkposities: zie direct welke arbeid & onderdelen bij welke werkzaamheid horen;
  • Eenvoudig zoeken in het aanvraagoverzicht.

Beursaanbieding

Als u tijdens de beurs een abonnement afsluit voor MiCheck, kunt u direct gebruik maken van MiCheck en de order tot 31-12-2017 kosteloos annuleren als deze onverhoopt toch niet aan uw verwachting voldoet, zelfs als u er al gebruik van heeft gemaakt! De aanbetaling wordt bij annulering volledig teruggestort.

Nieuw in MiMechanic

Nu ook apparatuurbediening op afstand beschikbaar

U kent ons al van MiMechanic: uw extra monteur. Vanaf heden kunt u ook gebruik maken van MiMechanic-REMOTE. MiMechanic-REMOTE is een dienst waarbij u en/of uw monteur een tablet aansluit op de EOBD-aansluiting van een voertuig. Hierna kan één van onze technisch specialisten op afstand werkzaamheden uitvoeren in het voertuig. Daardoor hoeft de auto niet meer naar een collega-autobedrijf voor bijvoorbeeld het inleren van trekhaakkabelsets en nieuwe sleutels of complexe diagnosestellingen. Hiermee kunt u uw dienstverlening naar de berijder toe uitbreiden zonder tijd te verspillen aan het uitbesteden aan collega-autobedrijven. Uw klant is dus snel weer op weg!

Beursaanbieding

Als u tijdens de beurs MiMechanic of MiMechanic-REMOTE aanschaft, kunt u direct gebruik maken van de dienst en de order tot 31-12-2017 kosteloos annuleren als deze onverhoopt toch niet aan uw verwachting voldoet, zelfs als u er al gebruik van heeft gemaakt! De aanbetaling wordt bij annulering volledig teruggestort, met uitzondering van de Samsung tablet.

Nieuwsgierig naar bovenstaande functionaliteiten? Bezoek ons dan op stand 104 of bezoek onze sessies in het Kennistheater. Wij verwelkomen u graag!

Klik hier om uw kaarten te bestellen.