Productupdates

MivarGroup biedt garages nieuw alles-in-één-pakket

By 21 augustus, 2015 No Comments

De werkplaats is de motor van ieder autobedrijf. Auto’s worden er onderhouden, gecontroleerd, gekeurd en gerepareerd. Kortom: klanten worden snel weer op weg geholpen. Maar daarnaast moet natuurlijk ook de planning worden bijgehouden. Om over de boekhouding nog maar te zwijgen. En misschien is er ook nog wel een showroom die tijd en aandacht vraagt… Hoe stroomlijn je als autobedrijf al deze processen?

Tijd aan uw klant besteden. Essentials-GARAGE regelt de rest!
Essentials-GARAGE is het nieuwe alles-in-één-pakket van MivarGroup, met tal van informatiemodules, applicaties en diensten om de effectiviteit van garages te verhogen. Wij bieden al jarenlang tools die ervoor zorgen dat dat u zich kunt focussen op continuïteit en groei. Vanaf heden kunt u onze diensten en applicaties ook als één abonnement verkrijgen. Hiermee weet u zeker dat u alles in huis hebt om uw doelstellingen te halen. Door automatisering van onder andere de boekhouding, onderhoudsoffertes, ICT, relatiebeheer, magazijn, werkplaats en urenregistratie kunnen garagehouders- en medewerkers zich richten op hetgeen ertoe doet: uw klant. Essentials-GARAGE regelt de rest.

Ondersteuning van kantoor tot autowerkplaats
In de werkplaats assisteert Essentials-GARAGE trouwens ook. Een technische module geeft bijvoorbeeld toegang tot cruciale informatie over vrijwel alle personenauto’s en bedrijfswagens. En de module diagnosesupport helpt bij het opsporen en verhelpen van ingewikkelde storingen. Zo houd je als garagebedrijf de vaart erin.