Donderdag 23 maart was MivarGroup aanwezig op alweer de 3e door XPO Fleet georganiseerde Fleet Management Day in de Brabanthallen te ’s Hertogenbosch. Samen met een aantal andere sponsoren (waaronder Prodrive Training, SafeDrivePod, TomTom, TravelCard en WeGo) werd er met de relaties van XPO Fleet volop kennis gedeeld op het gebied van fleet management.

Tussen de diverse workshops en kennis sessies door demonstreerde Mivar aan de aanwezige fleetowners volop de allernieuwste versie van MiCheck en heeft Mivar de toegevoegde waarde getoond van MiCosts als het gaat over (predictive) Cost Of Ownership m.b.t. Reparatie Onderhoud en Banden van het wagenpark.

Tijdens één van de vele interessante parallelsessies heeft Marcel Krom (Key Accountmanager Lease & Fleet) als spreker voor een zaal geïnteresseerde fleetowners een presentatie verzorgt met als thema: “ROB: Daar kun je mee thuiskomen”.

“We kijken terug op een succesvolle dag waar we onze toegevoegde waarde in één keer bij een grotere groep fleetowners bekend hebben kunnen maken”, aldus Marcel Krom. “Nadat wij met MiCheck (ons intelligente alternatief voor ROB-Net) de eerste jaren vooral de focus hebben gelegd op de leasemaatschappijen, zie je nu ook de interesse snel toenemen vanuit de kostenbewuste wagenparkbeheerder voor inzicht, transparantie en optimaliseren van het ROB proces rondom het wagenpark”.