Nieuws

MivarGroup genomineerd voor FD Gazellen Award 2015

By 16 november, 2015 No Comments

Op 10 december reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards 2015 uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. MivarGroup behoort tot de genomineerden. De komende weken krijgen de genomineerden de kans zich te presenteren, MivarGroup doet dat op dinsdag 17 november in Apeldoorn.

De FD Gazellen Awards worden uitgereikt aan financieel gezonde ondernemingen die een opvallende groei hebben doorgemaakt en bovendien belangrijke tekenen van stabiliteit vertonen. MivarGroup meent dat bedrijven alleen maar kunnen blijven bestaan als ze effectiever en efficiënter werken. Om bedrijven hiermee te helpen, heeft MivarGroup enkele innovatieve producten en diensten ontwikkeld. MivarGroup heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een stabiele partner voor zowel corporates, autobedrijven, toeleveranciers en het onderwijs, waardoor een nominatie als FD Gazelle volgens Het Financieele Dagblad op z’n plaats is. De directie en medewerkers van MivarGroup zijn trots op de nominatie, die voor hen een belangrijke bekroning vormt op het harde werk van de afgelopen jaren.

Specialist in software en ICT

MivarGroup is uitgegroeid tot een specialist in software en ICT-oplossingen, gericht op de automotive branche. Haar producten helpen bedrijven te focussen op de core business, continuïteit en groei door het bieden van efficiëntie en effectiviteit.

Enkele belangrijke criteria voor de FD Gazellen Awards

Het hoofdcriterium voor de FD Gazellen vormt een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van 3 jaar. Verder diefenen bedrijven financieel gezond te zijn, op basis van het eigen vermogen, het balanstotaal, de schulden en het werkkapitaal.

Over FD Gazellen

De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info. De uitreiking wordt mede mogelijk gemaakt door ABN Amro en Mazars. Samen reiken zij deze awards al jaren uit, om bedrijven te belonen voor hun huidige resultaten en te inspireren verder door te groeien.