MivarGroup heeft voor het tweede jaar op rij de FD Gazelle Award gewonnen. Om voor de nominatie in aanmerking te komen, is het van belang om een omzetgroei van 20% te behalen en financieel gezond te zijn.

“We zijn uiteraard erg trots om voor de tweede keer deze prestigieuze prijs in ontvangst te mogen nemen”, aldus Sales Director Jaco Ockhuisen. “We tonen hiermee ook aan dat onze strategie van meegroeien met onze klant écht werkt. Onze diverse systemen en diensten stellen onze klanten in staat om hun doelstellingen met plezier, gemak en zo effectief en efficiënt mogelijk te bereiken. Bedrijven waarderen die aanpak en uiteindelijk vertaalt zich dat in een constant groeiend aantal klanten.”

Marcel Verf, financieel verantwoordelijke bij MivarGroup vult aan: “Het is mooi om te zien dat we tegen de stroom in, keer op keer deze groei laten zien. Het harde werken werpt hiermee zijn vruchten af.”

Specialist in software en ICT

MivarGroup is uitgegroeid tot een specialist in software en ICT-oplossingen, gericht op de automotive branche. Haar producten helpen bedrijven te focussen op de core business, continuïteit en groei door het bieden van efficiëntie en effectiviteit.

Enkele belangrijke criteria voor de FD Gazellen Awards

Het hoofdcriterium voor de FD Gazellen vormt een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van 3 jaar. Verder dienen bedrijven financieel gezond te zijn, op basis van het eigen vermogen, het balanstotaal, de schulden en het werkkapitaal.

Over FD Gazellen

De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info en worden mede mogelijk gemaakt door ING BusinessBoost, Payper en Topicus.