Inside Mivar

MivarGroup trots op nominatie voor Onderneming van het Jaar

By 18 november, 2014 No Comments

Maandagavond 17 november 2014 vond de zevende editie van het Business Event West Betuwe plaats in Theater De Agnietenhof te Tiel. De gemeentes Tiel, Buren, Culemborg, Geldermalsen en Neder-Betuwe verleenden hun medewerking aan dit event. Tijdens dit event werd de ‘Onderneming van het Jaar’ bekend gemaakt. De avond werd gepresenteerd door televisiepersoonlijkheid Ruben Nicolai, die op zijn geheel eigen verrassende, creatieve maar toch professionele wijze de inspirerende geheimen van de onderscheiden ondernemers probeerde te ontfutselen. MivarGroup was na een intensieve selectieperiode één van de vijf kanshebbers voor deze prestigieuze titel in de categorie Industrie en Dienstverlening. De prijs ging uiteindelijk naar bouwbedrijf De Vree en Sliepen.

Leon en Chris Kimman, directie van MivarGroup: “We werken, samen met ons team van inmiddels 40 medewerkers, met veel passie en kracht aan een mooie toekomst voor de mobiliteitsbranche en haar klanten. Het is dan ook een bijzondere eer dat alle krachtsinspanningen zelfs buiten de mobiliteitsbranche erkent en herkent worden. Deze nominatie is een prachtige bekroning. We zijn er enorm trots op dat onze producten en diensten zo goed gewaardeerd worden. Uiteraard feliciteren we  Peter Dikker van bouwbedrijf De Vree en Sliepen met de overwinning.”

Dit alles en de mooie woorden van juryvoorzitter Govert-Jan Hoogenboom (“Transparantie in de snel veranderende automotive branche. MivarGroup zorgt ervoor met een revolutionair platform waarin informatie, kennis en applicaties één logisch geheel vormen. Met dit platform, dat 43 merken omvat, ondersteunt MivarGroup al 7.300 bedrijven. De jury is onder de indruk van deze formidabele prestatie, die te danken is aan de visie, de innovatiekracht, de gedrevenheid, het uithoudingsvermogen en het lef van de ondernemer. De jury verwacht een mooie toekomst, want het bedrijf speelt actief in op trends en nieuwe businessmodellen”), motiveert ons nog eens extra en om onze boodschap ook buiten de branche uit te dragen.