AA-Equipment, leverancier van diagnose-apparatuur voor diverse types voertuigen, besteedt de ondersteuning voor het merk Jaltest uit aan MivarGroup.

Vanaf 1 juni verzorgt MivarGroup voor AA-Equipment de servicedesk voor zowel apparatuurvraagstukken aangaande Jaltest diagnose-apparatuur alsook voor voertuigvraagstukken welke de technici voorleggen aan MivarGroup.

Ben van de Kerkhof, eigenaar van AA-Equipment: “Jaltest is zeer uitgebreide diagnose-apparatuur voor trucks, agrarische voertuigen en de marinemarkt. Om een goede en adequate ondersteuning te bieden op het gebied van voertuigdiagnose en apparatuurondersteuning van Jaltest hebben wij gekozen voor MivarGroup als serviceprovider en trainingsinstituut.” MivarGroup zorgt daarmee voor de ondersteuning van de autotechnicus in de meeste brede zin. Tevens biedt MivarGroup trainingen aan voor de Jaltest-apparatuur zodat de gebruiker het meest optimale uit het gebruik van de diagnose-apparatuur haalt. Ook de reeds bewezen Masterclass trainingen op diverse systemen kunnen nu aangeboden worden met gebruikmaking van de Jaltest-apparatuur. “Met kennis, ondersteuning en goede apparatuur is succes gegarandeerd,” aldus Ben van de Kerkhof.

Ronnie van Gellecom, productmanager bij MivarGroup: “Met onze 20 jaar ervaring zijn wij als geen ander in staat om de meest professionele ondersteuning te leveren. Hiervoor staat een team van ervaren diagnosetechnici dagelijks klaar om hun kennis te delen met collegatechnici in de werkplaats.”

Over AA-Equipment/Launch Tech Benelux
AA-Equipment/Launch Tech Benelux is in 1999 opgericht als dé specialist in levering en ondersteuning van diverse merken diagnosesystemen voor Auto’s en Trucks en speciale voertuigen. Dit maakt het mogelijk om, afhankelijk van de diagnosebehoefte van de werkplaats, advies op maatwerk te geven. Onze klanten bestaan dan ook niet alleen uit universele werkplaatsen en dealer bedrijven. AA-Equipment/Launch Tech Benelux is namelijk ook hét adres voor schade herstelbedrijven, truck reparatie bedrijven, transport ondernemingen met een eigen werkplaats, overheid en automotive technische scholen.

Over MivarGroup
MivarGroup een specialist in apparatuursupport en voertuigsupport. MivarGroup is tevens een bedrijf dat zich met software- en ICT-oplossingen richt op het managen van processen binnen de mobiliteitsbranche. Het enthousiaste team van ongeveer veertig medewerkers heeft een passie voor het ontwikkelen van producten en diensten die klanten écht vooruit helpen.