Met ingang van heden is MivarGroup technische datapartner van CarTalk International. MivarGroup en CarTalk International zijn zeer verheugd over deze samenwerking. Hierdoor ontstaan voor MivarGroup en CarTalk nieuwe mogelijkheden voor het transactioneel aanbieden van technische documentatie en onderhoudsschema’s. Voordeel voor de afnemers is dat zij zelf kunnen bepalen wanneer en hoeveel data er benodigd is.

CarTalk International is in november 2016 gestart met het bundelen van voertuigdata in de breedste zin van het woord. Door het samenvoegen van diverse databronnen is er een zeer gevarieerd assortiment ontstaan. Het de missie van CarTalk International om deze data wereldwijd aan te kunnen bieden op een kwalitatief hoogwaardige manier.

“De hoogwaardige onderhouds- en reparatiedata van MivarGroup sluit perfect aan op de missie van CarTalk. De data die MivarGroup levert is gebaseerd op OE-data waardoor de markt altijd over de juiste informatie kan beschikken. Door het partnerschap komt onderhoudsdata van alle gangbare merken en modellen personenwagens beschikbaar via de webservices van CarTalk International”, Aldus Ronnie van Gellecom van MivarGroup.

“Met MivarGroup als een partner voor de technische data voor onderhoud en reparatie, gecombineerd met de kentekenkoppelingen van CarTalk International, bieden we de markt krachtige maatwerkoplossingen op transactionele basis. Dit zowel binnen als buiten Nederland”, vervolgt Ernst-Jan Bakker van CarTalk International.