MiCheckProductupdates

Nieuwe versie van MiCheck-GARAGE en MiCheck-FLEET beschikbaar

By 15 oktober, 2014 No Comments

Deze week is er een nieuwe versie van MiCheck gepubliceerd. Gebruikers die inloggen, treffen onderstaande verbeteringen aan.

Nieuwspagina

Vanaf heden zult u, nadat u inlogt in de applicatie, allereerst op de MiCheck nieuwspagina terecht komen. Op deze nieuwspagina kunt u de laatste updates vinden binnen MiCheck. Ook eventuele berichten vanuit aangesloten leasemaatschappijen en franchiseketens worden op deze pagina getoond.

Automatische selectie ROB-code

Een functionaliteit die is toegevoegd is de automatische selectie van de ROB-servicecode bij het toevoegen van onderhoud aan een offerte of aanvraag. Dit voorkomt zoeken naar de juiste ROB-servicecode. De automatisch geselecteerde ROB-servicecode wordt voorgesteld op basis van het merk en de ingevoerde kilometerstand. U kunt desgewenst alsnog kiezen voor een alternatieve ROB-servicecode.

Uitbreiding zoekfunctionaliteit

De zoekfunctie is uitgebreid. Waar het al mogelijk was om te zoeken op tekst is het nu ook mogelijk om op basis van een ROB-code reparaties toe te voegen. Zo kan door op ROB-code ‘3287’ te zoeken eenvoudig ‘vervangen van de remschijven & remblokken’ worden toegevoegd aan de aanvraag of offerte.

Technische modules beschikbaar

Binnen MiCheck zijn vanaf nu technische modules beschikbaar. Deze technische modules kunnen optioneel worden aangeschaft via uw accountmanager. Met de technische modules is het mogelijk om naast technische gegevens en reparatiehandleidingen ook inzicht te krijgen in soft en hard recalls vanuit de fabrikant en eventueel reparatienieuws ten aanzien van veel voorkomende klachten bij een specifiek model/type voertuig. Zo heeft u alles binnen handbereik om uw klant uiterst tevreden op weg te helpen.

Notificatie bij toevoegen onderdeel of vaste positie met een bedrag van € 0 of € 0,01

Wanneer u een onderdeel of vaste positie toevoegt aan een offerte met een bedrag van € 0 of € 0,01, dan krijgt u hiervan een notificatie. Zo kunt u desgewenst de prijs aanpassen en bent u ervan verzekerd dat de offerte kloppend is, voor u én de klant.

Schermafbeelding afhankelijk van franchiseketen

Vanaf heden is de schermafbeelding die getoond wordt, indien van toepassing, afhankelijk van de franchiseketen waarbij u bent aangesloten,.

Realisatie bulkimport contracten op basis van ROB-formaat (MiCheck-FLEET)

Binnen MiCheck-FLEET is het mogelijk om een bulkimport van contracten op basis van ROB-formaat te realiseren. Op deze manier kunnen contracten eenvoudig en efficiënt binnen MiCheck bekend gemaakt worden, zodat u ervan verzekerd bent dat werkzaamheden aan de voertuigen conform afspraken worden uitgevoerd.

Aanpassing verwerking goedkeuring aanvragen (MiCheck-FLEET)

In MiCheck-FLEET kunnen vanaf heden aanvragen op regelniveau worden geautoriseerd zonder dat het scherm tussentijds vernieuwd wordt. Zo wordt het goed- of afkeuren van een aanvraag vergemakkelijkt.

Beschikbaar stellen ROB-totaaloverzicht (MiCheck-FLEET)

In MiCheck-FLEET is het mogelijk het ROB-totaaloverzicht te tonen zodat u ook in één oogopslag inzicht heeft in de kosten per ROB-activiteit.