We vinden het belangrijk dat u zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk uw doelstellingen kunt halen. Dus als het ooit mis gaat – en we hopen echt van niet – dan moet u snel weer bij uw data kunnen.

Moderne gegevensbescherming is een overweldigende zee van hardware & software. De status-quo is een complexe oplossing van de ene pleister boven op de andere, waardoor u moet vertrouwen op verouderde processen en hippe buzzwoorden. Het meest belangrijke is daarbij het resultaat: als er iets mis gaat, heeft u dan een goede back-up van uw data en hoe snel kunt u deze herstellen?

Online back-up is een eenvoudige en betaalbare manier om uw gegevens te beschermen. Uw meest belangrijke gegevens worden automatisch online opgeslagen. Hierdoor zijn ze altijd beschikbaar in geval van nood. Uw gegevens worden beveiligd opgeslagen in een datacenter van wereldklasse – en dat allemaal tegen een vast jaartarief.

Hoe belangrijk is een goede back-up?

Het is niet verrassend dat het meeste gegevensverlies door menselijke fouten wordt veroorzaakt. Toch vertrouwen we op dezelfde mensen om dagelijks een goede back-up te maken. Stel dat u geen goede back-up heeft. Wat zijn dan uw overlevingskansen in geval van bijvoorbeeld diefstal of brand?

Direct failliet

50%

Na 6 maanden failliet

60%

Na 12 maanden failliet

93%

Waarom online back-up

Veilig

Alle kopieën worden gecodeerd opgeslagen. Uw data wordt over een beveiligde connectie aan het datacenter verstuurd waar het gecodeerd op twee servers wordt opgeslagen.

Meer data

Online back-up is niet alleen geschikt voor server, maar ook voor laptops en PC’s. U kunt dus al uw data veiligstellen.

Betrouwbaar

Uw data wordt automatisch buiten uw pand bewaard. In geval van diefstal of brand gebeurt er dus niks met uw gegevens.

Toegang

U kunt zelf eenvoudig en snel de back-up terugplaatsen. Het enige wat u nodig heeft, is een PC of server met toegang tot internet.

Goedkoper

U gebruikt nu meerdere tapes om dezelfde gegevens te bewaren. Bovendien groeien de tapes niet mee als u meer data wilt bewaren.

Gemak

Online back-up stellen wij in en verder hoeft u er niet meer over na te denken. Als u gebruik maakt van Managed Support, kijken we dagelijks of de back-up gelukt is.

U kunt online back-up eenvoudig bestellen