Ons ontstaan

Dagelijks houden tienduizenden professionals in de mobiliteitsbranche zich bezig met het faciliteren van vervoer, onderhoud en reparatie.

Mivar is ontstaan uit een eenvoudige observatie: de behoefte van de consument verandert en met hen zal de branche veranderen. Bedrijven zullen transparanter moeten zijn naar hun klanten, efficiënter moeten werken en kennis is belangrijker dan ooit. Daarnaast is de klantbeleving steeds belangrijker aan het worden. U heeft informatie nodig om uw bedrijf te sturen, applicaties om uw processen te ondersteunen en kennis om u verder te helpen. Het is eigenlijk niet moeilijk – ten minste, het zou niet moeilijk hoeven zijn. Deze visie heeft eind jaren negentig geholpen bij het ontstaan van Mivar: het eerste en enige bedrijf dat informatie, kennis en applicaties samenvoegt tot een logisch geheel.

Of u een autobedrijf, een onderdelendistributeur, een leasemaatschappij, een franchiseorganisatie of een onderwijsinstelling bent; onze producten sluiten aan bij uw werkwijze. Manage uw bedrijf met onze software, train uw medewerkers middels onze workshops en diverse andere trainingen, bel onze servicedesk met al uw vragen of gebruik onze uitgebreide technische informatie voor al uw onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. Onze producten zijn flexibel en in te passen in uw bedrijfsproces.

We zijn bovendien constant bezig om onze producten en diensten uit te breiden en verder te optimaliseren. Naast uw waardevolle input spreken we ook veel bedrijven in heel Europa en zelfs ver daarbuiten en gebruiken de input om onze producten gebruikersvriendelijker en innovatiever te maken.

Achter de schermen werken we hard om het inpassen van onze producten in uw bedrijf zo eenvoudig mogelijk te maken. Mivar bestaat uit bijna 40 denkers en doeners. Ons hele team heeft een passie voor het ontwikkelen van producten die u écht vooruit helpen.

Missie

“Think different”

In Europa maakt MivarGroup de processen rondom voertuigonderhoud effectief en efficiënt middels intelligente informatie- en softwaresystemen.

Visie

“Be in control”

Effectiviteit en efficiency zijn de sleutelwoorden. Met de veranderende markt, teruglopende marges en behoefte aan transparantie van processen, wordt het voor de mobiliteitsbranche steeds belangrijker om up-to-date (management)informatie te hebben waarmee men nauwkeurig kan sturen.

Strategie

“Let’s grow together”

Als system integrator en service management organisatie, levert MivarGroup op basis van het delen van kennis, kunde en creativiteit, diverse systemen en diensten die haar klanten in staat stellen hun doelstellingen met plezier, gemak en zo effectief en efficiënt mogelijk te bereiken.

Kernwaarden

‘doen wat je zegt en zeggen wat je doet’ op basis van wederzijds respect en vertrouwen.

Meer dan 9.000 bedrijven maken reeds gebruik van onze producten en/of diensten. Zij helpen dagelijks hun klanten. En wij helpen hen. Dat is de reden van ons bestaan!