Garagesoftware

Onze garagesoftware biedt u de mogelijkheid om uw bedrijfsadministratie te automatiseren en uw klanten- en voertuiggegevens eenvoudig up-to-date te houden. Wij helpen u met uw voertuig in- en verkoop, relatiebeheer, voertuigbeheer, boekhouding, werkplaats, magazijn, planning en urenregistratie.


Lees Meer

Technische informatie

Wij kunnen u voorzien van technische informatie en serviceberichten van alle gangbare merken en modellen. Zo kunt u onderhoud uitvoeren zoals het hoort. U wint het vertrouwen van uw klant.


Lees Meer

Workshop support

Niets is leuker dan een moeilijke storing opsporen en verhelpen. Maar als het gaat om efficiënt werken, is het verstandiger om hulp in te schakelen als u er even niet uitkomt met een storing aan een voertuig of diagnose-apparaat. Onze experts zijn als het ware een extra monteur; veel kennis, nooit op vakantie en altijd goed gehumeurd. Zo is uw klant snel weer op weg. En verspilt u geen uren.


Lees Meer

ROB-afhandeling & multi-merk offertes opstellen

We bieden een online multi-merk communicatieplatform dat autobedrijven en leasemaatschappijen (zowel ROB-Net als niet-ROB-Net aangesloten) met elkaar verbindt. Daarnaast biedt MiCheck de mogelijkheid om snel prijsopgaves te maken voor de consument.


Lees Meer