Inside Mivar

TecRMI gebruikersgroepen ontmoeten elkaar voor de eerste keer in Duitsland en Nederland

By 24 juli, 2014 No Comments

Voor de eerste keer hield TecAlliance Gebruikersgroepenbijeenkomsten voor TecRMI-gebruikers uit de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) en de Benelux-landen. Ongeveer 20 deelnemers kwamen naar elk van de meetings op 4 juni 2014 in Frankfurt/Kelsterbach (Duitsland) en op 5 juni 2014 in Lienden (Nederland).

Het doel van de evenementen was om TecRMI-datagebruikers bij elkaar te brengen om hen te informeren over de laatste TecRMI-ontwikkelingen en marktvereisten te bespreken met hen zodat deze overwogen kunnen worden in de toekomstige ontwikkeling van de TecRMI-sectoroplossing. De deelnemers stelden de gelegenheid, om inzichten te delen met andere experts uit de reparatie- en onderhoudssector, bijzonder op prijs.

In beide evenementen presenteerde Ralf Pelkmann (Vice President Information Management – TecRMI) algemene informatie betreffende het strategische belang van TecRMI als een TecAlliance-merk. Hij gaf een overzicht van de huidige TecRMI-oplossingen en inhoud, en legde de meest recente ontwikkelingen en geplande toekomstige aandachtsgebieden uit. In twee gespreksgroepen hadden de gebruikers de kans hun wensen en verwachtingen voor TecRMI en de TecRMI-gebruikersgroep kenbaar te maken.

“Met de TecRMI-gebruikersgroep hebben we een aanvullende communicatieplatform ‘van business tot business’ gecreëerd onder de paraplu van TecAlliance. Voor ons is dit een kans om meer te leren over wensen en vereisten van onze datagebruikers. De deelnemers hebben de unieke mogelijkheid te zien hoe andere RMI-experten de TecAlliance-gegevens gebruiken en hierover met hen te praten. De eerste twee meetings hebben al aangetoond dat de TecRMI-gebruikersgroepen een belangrijker rol zullen spelen in de continue optimalisatie van de TecRMI-sectoroplossing,” aldus Pelkmann tijdens het samenvatten van zijn indrukken na de evenementen.