Productupdates

TecRMI levert instructies voor het vervangen van de accu

By 21 januari, 2015 No Comments

Nu de feestdagen voorbij zijn, kan het niet lang meer duren voordat de eerste serieuze vorst ons land bereikt. Dit is ook de periode dat de accu veel automobilisten in de steek laat. TecRMI levert nu ook de instructie voor het correct vervangen van accu’s voor personenwagens. Een onmisbare bron van informatie voor de monteur.

Waar het in het verleden nog voldoende was om de kabels los te halen en de accu te vervangen, is dat nu niet zo makkelijk meer. Zelfs de vanzelfsprekende plaatsing van de accu (naast de motor) is zo vanzelfsprekend niet meer. Zonde van dure werkplaatstijd om lang te zoeken.

De accu moet aangemeld worden in het voertuig of de versnellingsbak moet worden teruggebracht naar de fabrieksinstellingen. Het onzorgvuldig vervangen van de accu kan bovendien leiden tot het kwijtraken van voertuiginstellingen of zelfs tot het volledig uitvallen van elektrische functies.

TecRMI toont middels gedetailleerde instructies de locatie van de accu en de juiste procedure voor het vervangen. Dit zorgt voor een tevreden automobilist en het bespaart tijd en geld.

Accu vervangen