Waarom u ons zeker niet mag missen?

Tijdens de beursdagen demonstreren wij op de stand van Wijlhuizen onder andere onze garagesoftware voor truck & trailer: Driver. Driver is uitermate geschikt voor bedrijven die hun rendement en de efficiency in de werkplaats willen verhogen. Bezoek ons op standnummer I112 voor een persoonlijke demo.

Waarom Driver garagesoftware?

  • Driver verhoogt de efficiency in de werkplaats;
  • Driver maakt de kosten inzichtelijk;
  • Driver is een alles in één pakket;
  • Driver houdt voor u de onderhoudsintervallen van het voertuigpark bij;
  • Driver verhoogt het werkplezier van de monteurs, geen dubbele werkzaamheden.

Naast Driver kunt u ook kennismaken met onze andere producten, zoals MiTiss truck. Hiermee heeft u een tool in handen waardoor u altijd toegang heeft tot exact die cruciale, technische informatie voor alle gangbare trucks. Van onderhoudsvoorschriften tot aan gespecificeerde reparatiehandleidingen/diagnose. Deze informatie is gebaseerd op OEM-data, direct van de fabrikant, inclusief OE-jobcodenummers. Voorbeelden zijn: onderhoudsintervallen, arbeidstijden, technische gegevens, technische handboeken en recalls.

Heeft u niet alleen behoefte aan technische informatie maar ook aan technische ondersteuning bij complexe probleemgevallen? Middels ons product MiMechanic (Voertuig Technisch Support) is uw extra autotechnicus altijd beschikbaar voor ondersteuning wanneer het nodig is. Daarnaast staat er dit jaar een aantal trainingen op de planning.

Adres
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Openingstijden
Dinsdag 4 september; 14:00 uur – 22:00 uur
Woensdag 5 september; 14:00 uur – 22:00 uur
Donderdag 6 september; 14:00 uur – 22:00 uur

Kaarten bestellen?
Klik hier om uw kaarten te bestellen.