MiCheckProductupdates

Update 1.5 voor MiCheck

By 25 juni, 2015 No Comments

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan het toevoegen van functionaliteit aan MiCheck. Vanaf heden is de nieuwe versie van MiCheck, versie 1.5 beschikbaar. Met deze versie is een aantal nieuwe items beschikbaar gekomen.

Aanpassen ROB-code

Het is nu mogelijk om de ROB-code per werkzaamheid op de aanvraag te plaatsen. Hierdoor kan de ROB-code worden aangepast indien dit vanuit een leasemaatschappij of fleetowner wordt gevraagd. Dit komt met name voor bij het merk Fiat waar met verschillende ROB-codes voor één onderhoudsbeurt wordt gewerkt.

Integratie VIN-filter

Het is vanaf heden ook mogelijk om behalve via de voertuigzoekboom ook op chassisnummer én omschrijving te zoeken.

Integratie Bandenmodule

Er is een compleet nieuwe geïntegreerde bandenmodule. Deze module maakt het mogelijk om gedetailleerd banden te kunnen aanvragen bij leasemaatschappijen en fleetowners. Er is onderscheid gemaakt in ‘banden vervangen’ en ‘banden wisselen’. Laatstgenoemde optie kan worden gebruikt voor de bekende zomer/winterwissel. Daarnaast kan ook slechts één enkele band worden aangevraagd, wanneer het bijvoorbeeld het reservewiel betreft. Dit zorgt ervoor dat u snel en efficiënt uw bandenaanvraag kunt verwerken.

Integratie e-mailnotificaties

Het is mogelijk om e-mailnotificaties in te stellen. Wanneer er een statuswijziging is in een aanvraag, krijgt u direct een melding op het door u ingestelde e-mailadres. Zo weet u snel of er terugkoppeling is op een reeds ingediende aanvraag.

Beheer eigen conditie

U kunt een eigen conditie aanmaken in de module MiCheck-QUOTE (deze module maakt het mogelijk om ook voor particuliere voertuigen offertes op te stellen). Doordat u eenvoudig uw eigen tarieven kunt instellen, inclusief vaste prijsafspraken, maakt u snel én transparant de juiste offerte voor uw klant.

Afdrukken offerte

Vanaf deze versie kunt u in MiCheck-QUOTE de offerte personaliseren met de klantgegevens en deze vervolgens printen. Hiermee kunt u uw offerte een persoonlijke tint geven.

Introductie rapportageframework

In versie 1.5 wordt het rapportageframework geïntroduceerd. Deze is te herkennen aan het symbool met staafdiagrammen rechts bovenin het startscherm van MiCheck. Hier zullen rapportages beschikbaar komen die u inzicht geven in bijvoorbeeld het gemiddelde aanvraagbedrag, reparatiebedrag, goedkeuringspercentage, etc.

Directe raadpleging Technische informatie

Voor de gebruikers die toegang hebben tot de Technische Informatie, is het vanaf heden mogelijk om direct Technische Informatie te raadplegen na invoer van het kenteken en de kilometerstand. Hierdoor kan snel en efficiënt de juiste informatie worden geraadpleegd zonder dat er eerst een aanvraag dient te worden aangemaakt.

Progressbar bij contractimport

In MiCheck-FLEET is een progressbar toegevoegd bij de contractimport. Hierdoor krijgt u een terugkoppeling met betrekking tot de status van de contractimport.

Aanpassen gebruik vaste posities door middel van templates

Vanuit de gebruikers van MiCheck-FLEET hebben wij geluisterd naar de feedback ten aanzien van de vaste prijsafspraken die kunnen worden vastgelegd. Veel vaste prijsafspraken gaan wél over dezelfde werkzaamheden, maar niet altijd wordt per onderhoudsleverancier dezelfde prijs gehanteerd. Om niet voor iedere separate afspraak een vaste positie aan te maken, is het vanaf heden mogelijk om een vaste positie te selecteren en pas bij het toewijzen de prijs te veranderen. Dit maakt het voor u als leasemaatschappij eenvoudig om de verschillende SLA’s in te richten.