MiCheckProductupdates

Update 1.5.6 voor MiCheck-GARAGE/QUOTE

By 7 september, 2015 No Comments
Vanaf deze week is de nieuwe versie van MiCheck-GARAGE en MiCheck-QUOTE, versie 1.5.6 beschikbaar. Met deze versie is een aantal nieuwe items beschikbaar gekomen.

Meerdere e-mailadressen toevoegen bij notificaties
Er kunnen meerdere e-mailadressen worden toegevoegd onder Beheer > Notificaties; hierdoor kunnen meerdere personen geïnformeerd worden wanneer er een statuswijziging is van een aanvraag.

Tonen van onderhoudsintervallen

De onderhoudsintervallen worden vanaf heden altijd getoond bij het maken van een aanvraag of offerte. Voorheen was dit alleen het geval bij het aanmaken van een offerte.

Melding bij ongeldige kilometerstand

Vanaf heden wordt er een melding geretourneerd wanneer er een ongeldige kilometerstand wordt ingevoerd.

Aanpassing DMS export

Door een aanpassing in de export naar DMS-pakketten, wordt vanaf heden ook de omschrijving van de werkzaamheden geïmporteerd in het DMS.

Meer details foutmelding

Vanaf heden wordt er meer informatie getoond wanneer zich een foutmelding voordoet. Dit helpt onze supportafdeling in het sneller oplossen van de foutmelding en geeft u als gebruiker meer informatie.

Integratie nieuwe versie ROB-BOL

In de huidige versie van MiCheck is de meest recente versie (versie 28) van de ROB-BOL koppeling geïntegreerd. Momenteel is de ROB-BOL koppeling alleen beschikbaar voor de pilotbedrijven. Na afronding van de pilot zal de ROB-BOL koppeling naar verwachting in het laatste kwartaal van 2015 ook beschikbaar zijn voor u.​