MiCheckProductupdates

Update 1.4 voor MiCheck

By 6 maart, 2015 No Comments

Sinds de introductie van MiCheck, is er veel veranderd en toegevoegd. Eén van de meest eenvoudige manieren om een goed product te maken, is luisteren naar de feedback die we ontvangen vanuit gebruikers. Dit zorgt er niet alleen voor dat we continue nieuwe updates kunnen leveren, maar ook dat we updates leveren die echt waarde toevoegen en het proces vereenvoudigen.

Intensief gebruik door honderden bedrijven, heeft inmiddels tientallen tips opgeleverd. Een groot deel van die tips hebben we vorig jaar al om kunnen zetten in productverbeteringen. Deze week zijn er weer nieuwe toevoegingen aan MiCheck. Onderstaand treft u de meest belangrijke items.

Onderscheid in particuliere en zakelijke voertuigen

Binnen MiCheck ziet u voortaan direct of een voertuig particulier of zakelijk gereden wordt. Dit regelen we op basis van intelligente additionele informatie die getoond wordt bij het maken van de offerte en de onderhoudsaanvraag. Voor zakelijke voertuigen wordt gebruik gemaakt van MiCheck-GARAGE en voor particuliere voertuigen wordt automatisch overgeschakeld naar de module MiCheck-QUOTE. ​

Vereenvoudiging voertuigselectie

Door middel van extra informatie van de RDW is de selectie van het juiste voertuig nóg eenvoudiger geworden binnen MiCheck. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen keuze meer te maken tussen een hand- of automaatbak of het juiste bouwjaar, maar is dit reeds voor u gedaan.

Single Sign On (SSO)

Wanneer u voor het eerst inlogt in MiCheck, is te zien dat het inlogscherm gewijzigd is. Dit komt doordat MiCheck vanaf heden met Single Sign On (SSO) werkt. Dit houdt in dat u slechts één keer hoeft in te loggen en dat (zolang u de webbrowser niet sluit) u bij het opnieuw openen van MiCheck niet opnieuw hoeft in te loggen.

Toevoeging tekst in zoekscherm

De zoekfunctie bij het toevoegen van reparaties is al enige tijd beschikbaar. In deze update hebben we duidelijker aangegeven dat op tekst of ROB-code gezocht kan worden.

Performanceverbetering

Door slim indelen van de infrastructuur, hebben we een significante snelheidswinst behaald. Concreet betekent dit voor u dat u nog minder tijd bezig bent met uw aanvragen of het opstellen van offertes en meer tijd kunt besteden aan uw klant.